20 listopada 2010
Pita od jabuka
Ako je vjerovati starim majstorima slikarstva i jabuka je izašla iz raja. Svake jeseni u mnogim kuhinjama zamiriši slavna, stara a uvijek nova" Pita od jabuka".Poželjela sam konačno nešto promijeniti, a ipak ostati u okviru okusa koji moji ukućani preferiraju.Pronašla sam video koji me inspirirao na promjenu, mislim da i ne treba dodatno prevoditi ga jer je recept gotovo isti kao i naš, domaći.Sve pohvale kuharici.Meni se svidio. Usput, ne znam da li ste pokušali (ja jesam, kad sam bila u škripcu s vremenom) umjesto domaćeg tijesta upotrijebiti kupovno lisnato tijesto?! Kolač je i na taj način izvrstan, nijansu drugačiji.U ovom slučaju, ne zaboravite izbockati cijelo tijesto. Dobar tek!
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar